sâmbătă, 3 decembrie 2011

Si Dumnezeu exista !!!

Clubul Liquid din Sibiu a fost cuprins de flacari in jurul orei 7,  in minunata zi de 3.12.2011. Deci , dupa cum ziceam si in titlu : Dumnezeu exista!

Pentru cei care nu sunt din Sibiu , le sunt datoare cu o explicatie: Club-ul Liquid este un local (desi eu personal as prefera termenul de bar) de coca-laca , stiluri mari si fete triste. Un fel de Bamboo bucurestian varianta intrata (prost si degeaba) la apa , micsoarata si stramtata dupa limita buzunarelor transilvanene . Un local unde tinuta pentru domnisoare este optionala , si portofelul plin pentru barbati obligatoriu .

Cauza incidentului (desi e impropriu numit incident , dat fiind faptul ca nu este o intamplare neastepata si nefericita , ci doar doar neasteptata) a fost, binenteles,  atmosfera incendiara .

Se pare ca nu au fost victime. Clientii au putut apela la parapante pentru asi salva viata .
 Conform anumitor surse in seara de vineri spre sambata ar fi trebui sa sutina un concert incendiar in clubul sus-numit mai multi interpreti printre care si bine-cunoscuta Anna Erecto (alias Anna Lesko ) care avea in playlist si melodia " Ard in flacari" , Grasu XXL cu melodia : "Prea mult fum" , un super remix dupa "The roof is on fire " de DJ Scanteia , si cireasa de pe tort: o reinterpretare dupa The Ohio Players - Fire .

Persoanele autorizate descriu cauza accidentului:  "o mana criminala" . Acestia zic ca focul s-a produs in urma turnarii unui cocktail molotov peste o scanteie (flacara). Defapt acestia nu intelesesera ca aceia era Scanteia sperantei . Speranta unei dimineti calduroase.

Atat pentru azi , redau legatura in studio !


Ps. Pentru evitarea unei citatii in casuta mea postala (virtuala) precizez domnilor administratori ai selectului club ca acesta se doreste a  fi un pamflet (incendiar) , ce ar trebui tratat ca atare .

13 comentarii:

  1. *zgomot de fanfara in fundal* :))

    Wellcum pe Masa! Stiam eu ca o sa-ti faci un debut INCENDIAR!!!
    Cat despre doamne-doamne, nush daca exista da cu siguranta cineva a tinut cu noi si le-a facut felu la toti impresarii care mergeau acolo. Marshal mi-a dat un articol in care scria cum ca s-ar deschide un alt club de fitze in zona respectiva si ne gandeam ca poate de acolo vine "atentatul".

    Imi pare rau insa de un amic care lucra acolo si parea ca ii place ce face, banuiesc ca deocamdata ii in "concediu" date fiind evenimentele. Too bad...

    RăspundețiȘtergere
  2. Arde!Uite cum arde! Dam semnale cu fum sa ne vezi de departe.ARDEEEEEEEEEEEEEE BISERICA DE COCALARI SI PITIPOANCE DATA VIITOARE SA NU MAI SARITI CU AJUTOARE ARDEEEEEEEEEE..............

    RăspundețiȘtergere
  3. Hmm.. posibil "atentatul" sa vina de la concurenta. Dar posibil sa vina si de la cealalta tabara satula de pitzi-coca :)) . Oricum dupa cate am inteles din ziare si din glumele ce parca nu se opresc in legatura cu acest subiect , se pare ca nu e prima incercare. Dar e cea mai reusita. :) . Si da, intradevar . Pacat pentru cei ce lucrau acolo.

    RăspundețiȘtergere
  4. Macar nu mai primesc mesaje pe telefon cu petrecerile care au loc in weekend.Nici nu stiu de ce dracu le primeam in primul rand, but shit.Dar totusi poate nu a fost "o mana criminala".Cat de tampit suna.Poate a fost un simplu om, care a vrut sa-i dovedeasca patronului faptul ca al lui club hot nu e chiar atat de ...liquid.Un fel de "vezi boule ca nu s-a evaporat?ti-am zis eu?"

    RăspundețiȘtergere
  5. Chiar ma distram pe "tema" asta: cum sa arda lichidul? ce paradox dom'le, ce paradox :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Aa , ce urat din partea mea !! Am uitat , Vlad ,sa iti multumesc pentru frumoasa primire , aici la voi "pe" masa :))
    @ Diavolul - Sincer ma indoiesc ca ar inceta sms-urile de genul ala , a ars doar barul , nu si oamenii :))(din pacate -parerea mea). Imi este foarte greu de crezut ca pitzi-coca nu isi vor gasi o alta casuta "incendiara" cat mai repede cu putinta .

    RăspundețiȘtergere
  7. Ok,inteleg ideea, dar eu nu sunt din Sibiu, am venit in vacanta in Sibiu de mai multe ori.Plus ca cel mai aproape de club am fost cand am mancat la Dobrun.Desi trebuie sa recunosc , pentru focul de tabara as fi venit.

    RăspundețiȘtergere
  8. @Andrushka: n-ai ptr ce sa multumesti deocamdata n-am angajat fanfara sa cante imnul :))

    @Diavolul: Chiar, cum de or facut aia rost de numarul tau sa te spammeze? :))

    RăspundețiȘtergere
  9. Poate o cunostinta lucra pe acolo...poate am baut prea mult atunci?:))

    RăspundețiȘtergere
  10. Chiar m-am gandit sa te intreb daca nu cumva te-ai pilit hard and heavy cand ai fost pe la noi si ai inceput sa fi altruist...cu nr. tau de tel :))

    RăspundețiȘtergere
  11. Neah, m-am mai gandit, am fost pilit in fiecare noapte dar nu beat mort.

    RăspundețiȘtergere

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More