vineri, 20 ianuarie 2012

Bordelul SF

V-ati saturat de sex-ul traditional ? Pozitia 69 inca va incanta , dar lipseste totusi ceva ? Atunci e clar... o femeie cu antene lungi , ochii bulbucati, acoperita de o gelatina ciudata , verde este exact ce aveti nevoie. Sau poate o femeie cu 5 maini ? Sau... o femeie cu bec in sfarc ? Oricum , un domn din Nevada s-a gandit sa rezolve si aceasta problema pentru cei cu probleme mintale grave . Nevada, singurul stat din America unde prostitutia are culoarea verde (ati prins ideea, nu ? are unda verde...) va avea incepand cu luna viitoare a anului curent primul bordel SF din lume.Si ca sa fie meniul complet , trebuie sa mai spun si ca acest bordel SF se va afla cam la 150 km de Las Vegas.  Sunt curioasa cum vor face domnitele acelea cursurile de specializare , adica, ma gandesc ca le va pregati cineva, vor invata limbajul Star Trek , si toate cele . Si mai am o curiozitate.. dupa ce deschilotarea ia sfarsit , tipa ramane cu codita atasata sau nu ? Hmm , ramane de vazut . Eu v-am anuntat din timp , in cazul in care vreun cititor are dorinte verzi , sa poata puna bani deoparte.

Ok, bordel SF- checked! Acuma ce mai urmeaza? Bordel pentru pedofili ? Domnisoare majore i-au suzeta in gura si se joaca cu bastonasul? Sau beau "laptik si fac nanik" ? Ok , asta o sunat cam kinky . Mai bine trecem mai departe : bordel de zoofili ? O domnisoara cocheta imbraca un costum de vaca ... a , pardon , nu vaca , vaca e animal sacru , in sarpe veninos si se taraie/taraie  mladios ? Ok , nu poti face chestii cu un sarpe... bleachh ! Gata , am gasit , se deghizeaza in oaie , si in loc de traditionalul "ahh" zice ""bheehe" ? Oricum va fi , voi astepta cu nerabdare femeia oaie cu catuse sau tepuse sau capuse , dupa posibilitati .



Multumesc ziare.com pentru aceasta minunata informatie .

6 comentarii:

  1. Ahahahahhaa, am o explicatie ptr acest bordel...nu, nu "ALIENS", ci "2012" :))
    Cred ca o sa-i mearga afacerea la tipu ala, la cat de ciudati is americanii probabil va deveni o atractie turistica.

    "Send me to your leader" :>

    RăspundețiȘtergere
  2. Damn dude, ar trebui sa merg acolo doar ca sa fac poze.Referitor la exemplele tale de bordel: se practica faza cu roleplay (pentru cei cu tendinte ..mai spre copilasi;search for paraphilic infantilism).Cat despre zoofili, well asiaticii sunt bazati la chestia asta, cosplay la greu pentru cei care vor sa le-o traga tipelor care au coada si urechi.Au jocuri, filme , orice vrei si ce nu vrei , legate de...tipe care ar trebui sa fie pisici sau caini.Pe acelasi nivel e si "tentacle porn".Asiaticii au o boala cu asta, probabil fiind frustrati cu lungimea.
    Ah si sa nu uit Andrushka, I have something for you AICI

    RăspundețiȘtergere
  3. Weii , cat de dragut :X :X :X . Multumesc Diavole !! muahh / muahh (in traducere libera " :* :* " ) xoxo .

    RăspundețiȘtergere
  4. Mai, mie nu-mi merge videou ala :)) dar mi-am format o idee citind descrierea produsului :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Nici mie , dar prima propozitie din descriere spune totul.

    RăspundețiȘtergere
  6. E buna ideea. Trebuie ceva nou. Se plictiseste si omu de atata monotonie in "dragoste". :D

    RăspundețiȘtergere

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More