sâmbătă, 12 martie 2011

Cavalerii...rotunzi?!

Bun venit in lumea noastra, a cavalerilor de toate genurile.. probabil va asteptati sa gasiti o introducere referitoare la scopul si tematica lui, insa adevarul e ca nici noi nu stim, Suntem un grup de autori care ne propunem sa scriem despre o gama variata de subiecte, adica fiecare cu ce-l doare, pe scurt. Nu ne stabilim un target sau o nisa, e doar un loc de descarcare sau de aducere la lumina a diferitelor probleme cu care lumea noastra, a fiecaruia se confrunta. Nu suntem profesionisti, dar asta probabil va genera o stare de necunoscut rezervata subiectelor si temelor abordate pe viitor.   
Asadar ne-am hotarat sa inauguram proiectul cu o descriere succinta si subiectiva garantata a fiecarui autor (prezent “la redactie” in momentul lansarii), doar ca am decis ca fiecare persona sa descrie un alt cavaler in stilul propriu dupa un soi de tragere la sorti. 

Update: Chiar daca am fost someri in ultima perioada, acum, odata cu incheierea anului universitar sper ca vom gasi cu totii mai mult timp sa stergem prafu de pe Masa. Totodata, am definitvat echipa Cavalerilor si descrierea fiecarui membru, asa cum am promis cu mult timp in urma.
Deci, cine doreste sa cunoasca cateva aspecte ale Cavalerilor Rotunzi care vor scrijeli cu sabia pe Masa, gasiti mai jos cateva cuvinte despre fiecare dintre ei, bineinteles scrise de catre alt membru al echipei. Enjoy!

---------------------------------------------------------------------

Miha, by Vlad


Poate e vorba de noroc, poate e vorba despre un test, dar conform algoritmului de tragere la sorti care l-am aplicat, mie imi revine sarcina de a o descrie pe Miha, domnita blogului, invitatul nostru, al cavalerilor, special la Masa. In primul rand trebuie sa ii transmit multumirile de rigoare pentru ca a acceptat sa se altaure echipei, salvandu-ne de la un sausage fest de zile mari. In al 2 lea rand precizez ca nu este chiar asa de usor sa descrii o fata, chit ca o cunosc destul de bine, pentru ca stiti voi cum sunt fetele, si cum interpreteaza ele tot, dupa logica lor personala, care este de cele mai multe ori incalcita (cel putin dpdv al masculilor).

Oricum, domn'shoara  se deosebeste in primul si in primul rand fata de restul reprezentantelor sexului frumos prin modestie si caracter. Fara nicio intentie de jignire, trebuie sa recunoasteti ca minim 85% dintre fetele din ziua de azi sunt pline de fite, impresii si alte chestii tipice pentru pitzi – parerea mea. Ei bine, Miha reprezinta una dintre putinele exceptii de la regula si pe cuvant ca nu incerc sa trag focul la oala mea :)) …mai are ea cateodata mofturi si pretentii, dar justificabile si in limita bunului simt. 
Trebuie sa mai spun ca domnitei (cu termenul asta chiar imi trag focu la oala) ii plac pisicile si in general animalutele de casa, este o fata destul de sensibila si feminina si  cateodata, prea amabila pentru binele ei, cu cei din jur: aici recunosc ca si eu sunt dator vandut. Chiar daca uneori isi evidentiaza cam prea mult latura puerila , consider ca este destul de important sa ramai tanar in spirit, in caracter si in gandire indiferent de varsta, asa ca n-as cataloga asta ca si un defect...in plus e mult mai bine asa decat sa te prefaci ca esti o persoana matura (a se citi mãturã). Aa, si musai sa va mai spun ca domnita de la Masa Cavalerilor merita sa primeasca Medalia de Onoare pentru ca imi suporta viciile si piticii din creier de ceva timp cu un eroism desavarsit.  

________________________________________


Raul, by Vlad

Eh da, dracie cu palarie. Pentru ca intre timp am indeplinit rolul de secretar(ã) a departamentului de resurse umane al Mesei, bineinteles ca sunt dator sa fac descrierea cavalerilor nou-recrutati. Astfel am  placerea sa vi-l prezint pe Raul, un proaspat blogger si recurt pe care il stiu de ceva vreme, gratie gusturilor similare in muzica. As tinde sa cred ca ne asemanam destul de mult, nu numai datorita "muzicii de satanisti" pe care o ascultam ci si din pricina hobby-urilor care le avem sau modului in care percepem anumite lucruri: mai precis: mers cu corturile acompaniate de baute, bere in crashmele de roacheri, metale grele, religion sucks, school sucks, etc. etc. etc.
Spontan, cu multe povesti ce merita transmise mai departe (in marea lor majoritate funny), cu chef (aproape) permanent de party si ciocnit o bere, proaspatul cavaler s-a dovedit a fi in repetate randuri omul pe care te poti baza cand stabilesti ceva concret.
Nu stiu voi, dar eu am patit-o de nenumarate ori sa planific / planificam ceva si sa ma trezesc ca am ramas "amanet" si ca persoanele implicate s-au tras pe...coji de alune (stiti voi expresia).
Din fericire, nu e ca cazul cand vine vorba de mister Raul, poate nu vi se pare cine stie ce dar sa te tii de cuvant si sa te poti baza pe un om mi se pare o raritate in zilele astea...as zice ca este o trasatura de cavaler adevarat sa te tii de cuvant, nu?

________________________________________


Garrett, by Marshal

In urma rigurosului mod de a selecta co-autorul pe care il voi descrie m-am pricopsit cu Garrett. Unul dintre cei mai importanti cavaleri si cofondatori ai mesei noastre. Pasionat de tehnici, tactici, echipament, armament, si in general tot ceea ce tine de lupta, tuns scurt si privirea agera capabil sa provoace orgasm instant prin ferocitatea exprimata. Se tine baiat bun dar ii scapa glumele cu fiecare ocazie, capabil sa intretina atmosfera unei petreceri daca e alimentat cu licori bahice sau chiar spirtose. Simte ritmul muzicii hip-hop, rnb si isi clateste ochi cu reprezentante ale sexului frumos in timpul liber.     

________________________________________


Marshal, by Vlad

Asdar, coechipierul care mi-a fost dat sa-l descriu este Marshal, sau altfel spus cel mai vechi tovaras de suferinta, un tip super de treaba si printre foarte putinele persoane care le consider prieteni adevarati (fara nicio intentie de reclama falsa). Cunoscuti inca din vremuri imemoriabile (clasa a 6-a sau a 7-a) impartim pasiunea pentru baschet si muzica buna (a se citi rock, jazz si alte cele). Ex-colegi de generala si liceu, din pacate, dupa terminarea clasei a 12-a, Marshal a decis sa parasesaca spatiul Carpato-Danubiano-Pontic fiind acum cavalerul-ambasador al mesei, in Danemarca. Pentru ca ne stim de atata timp mi-e destul de greu sa fac o descirere succinta, dar pot spune despre Marshal al nostru ca si-a dezvoltat o personalitate proprie si originala, ceea ce este cam greu de gasit astazi. Cu un simt al umorului bine dezvoltat si o tenta ironica asupra chestiunilor care merita sa fie ironizate, Marshal este intotdeauna un bun partener de discutii si/sau dezbateri, cu siguranta tipul care vrei sa te insoteasca la o BR, 2, 3…dovada fiind nenumaratele episoade in care am cazut prada tentatiei lui Bahus. Desi in aparenta pare a fii “the good boy”, Marshal este de multe ori “capul rautatilor” in actiunile intreprinse de grup…glumesc, ce vreau sa spun este ca abia astept sa vad articolele scrise de el, pentru a descoperi si latura “artistica” a ambasadorului.

________________________________________

Vlad, by Miha

S-au gandit ei, cavalerii, muuult.. si au implementat un algoritm de tragere la sorti, in urma caruia am nimerit in mod surprinzator sa-l descriu pe Vlad – singurul dintre cavalerii rotunzi pe care pot spune ca-l cunosc suficient incat sa-i pot face un scurt portret online ;)) Asadar, Vlad pare a fi un cavaler bine facut,cu parul lung, inalt cam la 1.85m., cu ochii azurii si cu gropite. Iti dai seama de cum il vezi ca prefera sa se imbrace in negru si ca adora muzica rock. Trecand insa de aceste detalii pe care le observi la prima intalnire, o sa descoperi ca Vlad este un tip impulsiv si zapacit – din cauza ca bea prea multe cafele si energizante bineinteles :-“, glumet - rade strident de te apuca rasul doar cand il auzi si foarte vorbaret, incat iti trebuie antrenament sa-l poti urmari :))...de cate ori oare nu i-am spus sa vorbeasca mai rar ? :D Ar mai fi de adaugat si faptul ca ii plac foarte mult pisicile, ii pasionat de jocurile pe calculator, mai joaca si baschet din cand in cand si viseaza sa ajunga in Egipt, la piramide. De asemenea prefera sa isi expuna ideile lui traznite pe blogul personal. Acestea fiind spuse, o imagine cred ca v-am facut despre Vlad, cu toate ca trebuie sa-l cunosti personal ca sa stii cu cine ai de-a face... ;))

________________________________________


Alex, by Garrett

Alex aka the Ultimate Sports Fan, cunoscut pentru pasiunea lui legendara pentru sport este unul dintre bravii cavaleri ai blogului nostru. Abilitatile sale analitice si expertiza in domeniul sportului si bloging-ului se vor dovedi de neinlocuit pentru Masa noastra. Una dintre principalele lui calitati (sunt prea multe ca sa fie enumerate) este simtul umorului. Nu poti sta suparat cand esti cu omul asta. Suntem onorati ca acest curajos cavaler este alaturi de noi.


5 comentarii:

  1. Ha!! Eu am primu comment..:P Bun inceputul, si ingenios de a va descrie unul pe altul decat sa va descrieti personal... la multe articole si multi cititori...

    RăspundețiȘtergere
  2. Saru`mana comentatorul nr. 1 al blogului :))

    @ Marshal: co-autorul? Nu era coechipierul?...zic si io ca sa fac commenturi, i`m just sayin'.

    @ Miha: nu-s chiar asa facut, facut la burta poate ai vrut sa zici...

    RăspundețiȘtergere
  3. @Vlad pai amandoua, asa mi-o venit la momentu respectiv, criticule :))

    RăspundețiȘtergere
  4. foarte tare :d ... interesanta idee de a va descrie unii pe altii, I like it!

    bun venit in blogosfera si la cat mai multe posturi :D

    RăspundețiȘtergere
  5. @alina: multumim, sa fie :D
    Succes si tie in continuare

    RăspundețiȘtergere

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More