duminică, 20 martie 2011

Ce poti face cu doua plase de cumparaturi?

Parca ar fi un titlu de la o emisiune gastronomica nu?
 Astazi vreau sa va arat ceva care pe mine m-a impresionat.Poate deja stiti sau poate nu dar Protestele din Piata Tianmen din 1989 reprezinta contextul in care a avut loc urmatoarea intamplare :



Impresionant nu? Culmea este ca in China acest eveniment este ca si inexistent datorita cenzurii in televiziune, presa scrisa si internet.
Personal este cel mai curajos lucru pe care l-am vazut. Nu stiu cati dintre noi am fi facut asta.Ganditi-va ca omul era “inarmat” cu doua plase si avea in fata un colos blindat de 36 de tone nu statea pe scaun in fata la monitor si citea la un amarat articol de blog.
Avem cu toti ceva de invatat de la curajul acestui om a carui nume este necunoscut. Cine este totusi?E simplu.Tu esti.

Sursa bibliografica: Wikipedia
Sursa video: Youtube

3 comentarii:

  1. UUuu...deep, mai ales incheierea. NU mai stiu ce documentar am vazut cu faza asta, si cik studentul ala (ca era un student parca) a ramas anonim...ironic as spune, atat de cunoscuta faza si totusi a ramas un anonim...oricum big cojones!

    RăspundețiȘtergere
  2. ce mi se pare impersionant e conducatorul tancului, ca s-a oprit. in italia cand un italian s-a asezat pe asfalt in fata unui tirist roman ca sa ii plateasca paguba dupa ce tiristul l-a acrosat. cel din urma a trecut cu tirul peste om, deci dupa aceasta relatare, cred ca privim cu alti ochi tanchistul

    RăspundețiȘtergere

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More