joi, 17 martie 2011

Facebook ne indeamna la nesimtire

Fara introducere, fara preludiu, o spun direct si pe fata: ma scot din sarite toate vrajelile de retele sociale care au invadat net-ul de la o vreme incoace. Ca e hi5, myspace, facebook, twitter, internautii au fost intotdeauna atrasi de retelele sociale, de faptul ca isi pot pune poze pe profil, iar cei 500+n prieteni vor vedea ce au facut in weekend, unde au fost, cu cine au fost, etc etc etc...nu mai are rost sa mentionez ca in minim 85% din cazuri pozele sunt numai bune pentru a fi trimise pe cocalari.com.
Dar, nu despre asta este vorba aici. Intamplarea face ca in urma cu vreo cateva zile, colegul Alex a postat pe blog-ul sau un articol legat de nesimtire. Am intrat, am citit, si am dat, la misto sincer, click pe butonul "share on facebook"...ei bine, imaginea de mai jos reprezinta mesajul primit de la facebook dupa ce am realizat aceasta actiune:


Stiu, stiu, comicul acestei situatii este dat de jocul de cuvinte, dar pentru asta trebuie sa apreciati mesajul educativ al site-ului: ca sa impartasesti nesimtirea cu prietenii tai trebuoe sa te loghezi. Asadar, impartiti nesimtirea si folositi cat mai mult posibil retelele sociale, cine mai are nevoie de prieteni adevarati, cand poti avea 1000 de prieteni virtuali.

14 comentarii:

  1. esti logat? altfel nu poti sa imparti nesimtirea cu mine

    RăspundețiȘtergere
  2. sunt logat si m-am si conectat...putem sa "sheruim" acum ? :D

    RăspundețiȘtergere
  3. De ce nu mi-am facut cont pe feisbuc? QQ

    RăspundețiȘtergere
  4. eeeeeeeeee uite ca o comentat eddieee...stiu man, sux rau de tot, io mi-am facut unu doar ca sa pot face misto de aia cu profile tru, cu 30 de poze si 300 de like-uri...sunt un fel de troll al facebuc-ului!

    PS: ce poja ti-ai tras la profil :)) hahahah

    RăspundețiȘtergere
  5. phahahhaha cum sunteti ma si voi :))) de aia va iubesc :)))

    RăspundețiȘtergere
  6. ahahaha ui cine o comentat...interesant ca doar eu stiu cine este ana maria (cred): colegii de echipa sariti cu speculatiile, mai ales marshal si alex ca voi aveti sanse mai mari sa ghiciti :>

    RăspundețiȘtergere
  7. ana-maria goa.. imi imaginez :))) :>

    RăspundețiȘtergere
  8. numa daca lasi comment sau imi scrii ceva "pe perete" :D

    RăspundețiȘtergere

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More