marți, 15 martie 2011

Men are weak


Am citit ieri o stire referitoare la faptul ca CEO-ul Burger King a spus in timpul unui discurs adresat unor studenti din Chicago ca femeile britanice sunt urate. Fapt care, conform spuselor lui, l-a ajutat in procesul acumulari de cunostinte pe timpul colegiului... rezultatul?  Soc in UK, nervi, sentimente ranite, breaking news, “Bloody Yankees”, migrare la McDonalds, intalnire in cadrul comitetului de conducere al universitati de le Warwick pentru un brainstorming sa gaseasca ceva sa ii rapunda ofensatorului, ce mai, tot tacamul.     
Acum, ca sunt urate sau nu, ramane la aprecierea fiecaruia, dar cu sigurante sunt vindicative. Reprezentanta sindicatului studentilor declarand “Daca el priveste femeile ca distrageri potentiale pentru studiile sale, ma intreb cum le priveste pe femei la locul de munca?” lovitura cu bataie lunga pentru un om aflat intr-o pozitie de conducere a unei companii atat de mari, si cu siguranta cu foarte multe femei.
Dar sa fim seriosi… carui barbat nu i se intampla in timpul adolescentei sau studentiei sa fie distras de reprezentantele sexului frumos? De cate ori nu ati patit sa va vedeti linistiti de treaba cand, BAAAM!!,  dintr-o data un prieten, prietena sau pur si simplu se intampla ca discutia pur profesionala sa fie deviata spre ceva mai incitant?
NU? Doar eu patesc dinastea… ? 

                                                  (intelegeti voi chiar daca e cenzurat)

Pana si messenger imi e potrivnic putinelor momente in care sunt si eu conectat la o treaba, si in loc sa arate imaginea noua, o arata pe cea veche (care avea acelasi nume si loc inainte sa fie inlocuita).  
Poza trimisa fiind:

7 comentarii:

  1. La asa "editor de texte"...numai la ce fast fud ii cel mai tare nu-mi mai sta capu...you jeopardized the whole operation with this post, dawg!

    RăspundețiȘtergere
  2. KFC rules!Probabil CEO-ul nu stia de zicala "Beauty is in the eye of the beholder" :D

    RăspundețiȘtergere
  3. De ce toata lumea vede doar partea culinara a acestui post? You guys worry me...

    Offtopic: de ce oare trebuie sa dau fiecare comment de 2 ori sa apara...le stergeti careva? :-W

    RăspundețiȘtergere

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More