miercuri, 14 decembrie 2011

Pilula minune !

Sa creat pilula care alunga mahmureala!!!

Am gasit pe Daily Mail ca , o tipa , pe nume Brenna Hayson a descoperit combinatia perfecta pentru starea de mahmureala : aspirina, cofeina si o substanta ce diminueaza aciditatea gastrica. Deci pana sa bem o aspirina ,o tona de ceai negru (care contine cafeina) si un dicarbocalm putem lua , (defapt puteam lua daca locuiam in SUA) pilula Blowfish (hehe, funny name). S-ar zice ca iti inlatura starea de mahmureala in 15 min . Adica timpul minim de a pregatii toate cele enumerate mai sus . Cea care a facut aceasta combinatie de substante nu este nici un cercetator britanic , nici farmacista , ci o tipa ce lucra in domeniul finantelor, in junky stile as completa eu , fara pregatiri medicale. Cu toate acestea se pare ca pilula a trecut testele necesare , primiind acceptul de comercializare. De la inceputul anului viitor se va gasi si in Marea Britanie. 
O pastila costa 2,99 dolari, iar un pachet de 6 pilule costa 11,99 dolari. Pentru moment, Blowfish se gaseste intr-un singur magazin din New York, insa din luna ianuarie va fi distribuita pe intreg teritoriul SUA.

M-am hotarat sa comand si eu pilula aceasta , cand va fi posibil . Voi face eu pe cobaiul , si eventual revin cu un post la anul sa va anunt daca intradevar e buna de ceva. Daca da , long live Brenna Hayson !!

Later edit: Dupa vizualizarea acestui post , In Vain m-a informat ca in Germania exista de foarte mult timp un produs farmaceutic asemanator cu cel detaliat mai sus , doar ca nu este pilula , ci praf  (la fel ca Aulinul) care ar fi pe baza de glucoza plus alte cele . Efectul de asemenea , garantat in circa 15 min .
Asadar , nu este o prea mare descoperire, decat decoperirea unor altor ingrediente potrivite pentru acest scop nobil de a trata mahmureala.
Inca nu am reusit sa aflu  numele medicamentului disponibil in Germania , dar mai fac cateva cercetari, in speranta ca il vom gasi si in tara.
Ar mai fi de specificat ca si in tara se gaseste o astfel de pilula , pe numele ei de Ru-21. Care , dupa spusele unor "cobai" , nu e de recomandat , dupa spusele altora ar fi super tare frate...

8 comentarii:

  1. well sper ca nu o sa te superi prea tare cand am sa iti zic ca nu e asa de noua inventia...si cunosc caz in germania care fregventa farmmacia pentru asemenea "medicament"....ma rog era ceva prafuri efervescente pe baza de glucoza :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu ma supar :) , m-am bucurat , mai facut sa ma documentez mai mult. Si tot degeaba =))

    RăspundețiȘtergere
  3. ehehe niciodata nu poti spune ca le sti pe toate ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. N-as indrazni sa incerc pastila magica "autohtona" Ru-21...numa cand vad ce denumire are...auzi ca Ru-21, zici ca-i racheta sovietica :)) "In soviet russia, pills take you!"

    In alta ordine de idei, misto inventia, sau re-inventia, dar cel mai simplu cred ca e sa bei "cu cap": sa nu amesteci bauturile, sa nu bei chestii pastilate si evident sa nu torni cantitati industriale in tine :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Pai culmea e ca , chiar rusii o si folosesc in cantitati industriale :)))

    RăspundețiȘtergere

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More